NHL-joukkue Buffalo Sabres koki noin viikko sitten harmillisen takaiskun, kun Leijonien, Nuorten Leijonien ja Pikkuleijonien maailmanmestari Henri Jokiharju sai eräässä pelissä joukkuekaveriltaan kiekon kasvoihinsa ja loukkaantui.

Nyt pelaaja on asetettu loukkaantuneiden listalle, NHL:n verkkosivuilla kerrottiin. Tämä tarkoittaa sitä, että pakki on sivussa viikon verran. Jokiharju on pelannut tarunhohtoisessa tällä kaudella neljä matsia tehoin 0+1.

– Hyvä uutinen on se, että hän voi hyvin ja kuntoutuu. On hyvä merkki, että torstai oli hänellä jo parempi päivä. Katsotaan asiaa päivä kerrallaan, mutta ehkä hän pääsee jo ensi viikolla vähän jäälle. Paluuta tarkastellaan viikko viikolta, joukkueen GM Kevyn Adams kommentoi.

Viime yönä Buffalo taipui Montreal Canadiensille 2-3. Kaukalossa ei nähty yhtään suomalaispelaajaa, kun Habsin Joel Armiakin oli sivussa vamman takia.