Nuorten Leijonien päävalmentaja Tomi Lämsällä on kovat odotukset joukkueensa varalle vuodenvaihteen alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin.

KHL:stä sodan alettua Suomeen palannut Lämsä uskoo nyt nähtävästä ikäluokasta nousevan useita tulevaisuuden huippunimiä.

– Nämä 2003–04 syntyneet ovat tulevaisuuden tähtipelaajia moni. Puolustuksessa vuonna 2006 syntynyt Aron Kiviharju on mielenkiintoinen pelaaja. Halutaan nähdä hänet U20-paidassa ja katsotaanko riittääkö rahkeet meillä jo nyt, valmentaja paljastaa Iltalehdelle.

– Hyökkäyspäässä jo kisoissa ollut Ville Koivunen Kärpistä on esimerkiksi mielenkiintoinen pelaaja.

Nuoret Leijonat osallistuu Tshekissä pelattavaan harjoitusturnaukseen 9.-13. marraskuuta. Turnaukseen on valittu kaksi joukkueellista pelaajia, joista valitaan lopulta MM-kisajoukkue 26.12. alkavaan turnaukseen.

Löydät nimilistaan Tshekin turnaukseen valituista pelaajista täältä.