Liigan kärjessä paahtava Lukko tiedotti nettisivuillaan, että se on kiinnittänyt Gabriel Fontainen hyökkäykseensä jatkopahvilla, joka kantaa aina kevääseen 2024 asti.

Pelaaja siirtyi Lukkoon koeajalla, jonka aikana Fontaine on suorittanut urheilujohtaja Kalle Sahlstedtin mukaan ”pirun hyvin”. Pelaaja on tuonut mukanaan paljon jämäkkyyttä ja voittavaa sentteripelaamista, ja onpa keskushyökkääjä pystynyt takomaan myös tulosta ihan konkreettisesti numeroiden valossa.

25-vuotiaan kanukin saldo on 17 pelatun ottelun jälkeen 6+4.

– Fontaine on kaiken kaikkiaan hyvä jätkä, myös pukukopissa. Ja aina kun pitää seuraavaakin kautta miettiä, päätin neuvotella agentin kanssa, että haluaisiko pelaaja tehdä samalla ensi kaudeksikin sopimuksen.

– Aika nopeasti ja kivuttomasti päästiin niissä neuvotteluissa maaliin. Unohdettiin pelkkä loppukauden sopimus ja saman tien rustattiin ensi kaudeksikin nimi alle. Saimme näin yhden tärkeän palasen ensi kauden joukkueeseen kiinnitettyä.

Pelaajan mukaan joukkuekaverit ovat mahtavia, organisaatiossa hommat toimivat erinomaisesti ja kaikkinensa Lukko on kuulemma erittäin hyvä paikka pelata juuri nyt.

– Siksi olen sopimukseen todella tyytyväinen. Raumalla on hyviä lounaspaikkoja ja kahviloita, joissa voimme viettää porukalla aikaa yhdessä ja kaikki on todella lähellä – nekin asiat vaikuttivat positiivisesti päätökseen, pelin hyvästä rullaamisesta yllättynyt Fontaine hymyili.