Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Brynäs IF on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen tshekkipuolustaja David Sklenickan kanssa.

26-vuotias Sklenicka siirtyi täksi kaudeksi Brynäsin riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Hänen sopimustaan jatkettiin nyt vuodella, joten mies pysyy Brynäsissä ainakin kevääseen 2025 saakka.

Tällä kaudella Sklenicka on pelannut 18 ottelua ja iskenyt niihin komeat tehopisteet 4+12=16. Hän on SHL:n pistepörssissä sijalla seitsemän.

Sklenicka on tuttu nimi myös Jokereista ja Kärpistä. Hän pelasi edellisen kolmen kauden aikana Jokereissa KHL:ää kaikkiaan 121 runkosarjaottelua (14+22=36) sekä kymmenen pudotuspeliä (1+1). Viime keväänä hän edusti vielä Liigassa Kärppiä yhdeksässä runkosarjaottelussa (0+3) sekä seitsemässä pudotuspelissä (0+2).

Maajoukkueurallaan Sklenicka on pelannut Tshekin paidassa neljät MM-kisat ja yhdet olympialaiset. Hän oli voittamassa MM-pronssia menneenä keväänä pelatuissa kisoissa.

Brynäs IF

@Brynas
📝 | SKLEEEEEEEEEEEE!

David Sklenicka stannar i Brynäs IF! Den tjeckiske backen har skrivit på ett kontrakt över säsongen 2024/25. "Jag älskar klubben", säger han bland annat. Läs mer på brynas.se.