Teemu Selänne ja Teppo Numminen olivat Winnipeg Jetsin juhlakalut perjantain vastaisen yön Anaheim Ducks -ottelussa. Suomalaiskaksikko sai kunnian päästä seurahistorian Hall of Fameen.

Kyseisen kunnianosoituksen ennen Nummista ja Selännettä on saanut kahdeksan muuta seuralegendaa. Kohokohdat juhlaseremonioista näet alta tai tästä linkistä.

Ennen juhlapäivää Numminen ja Selänne istuivat alas muistelemaan aikaansa Jets-paidassa. Lehdistötilaisuuden näet tästä linkistä ja mikäli alle upotettu syväluotaavampi haastattelu ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä linkistä.

Jets-pelaajien oli tarkoitus juhlistaa Selännettä esittämällä kotijoukkueen ensimmäisen maalin yhteydessä hänen NHL-tulokkaiden maaliennätyksen rikkoutumisen innoittama ikoninen tuuletuksensa. Valitettavasti Kyle Connor jänisti eikä heittänyt hanskaansa ilmaan.

Tilaisuus käytettiin hyväksi myös ikonisen valokuvan ottamiseksi uudelleen. Selänteen The New Boss -nimellä tunnetun poseerauksen näet alta tai tästä linkistä.

Molemmilla on nyt myös oma Hall of Fame -sivustonsa, josta näkee muun muassa pienen esittelyvideon ja kuvauksen kyseisen pelaajan saavutuksista Jetsistä. Nummisen sivun löydät tästä linkistä ja Selänteen tästä linkistä.