Juuso Pärssisen NHL-ura on saanut tämän vuonna 2019 seitsemännellä kierroksella varanneessa Nashville Predatorsissa ilmiömäisen alun. Suomalainen on latonut neljään peliin saldon 3+2, plusmiinus näyttää lukemaa +2 ja jäähytilasto nollaa.

Oikeastaan parempaa ei voisi enää vaatia, eikä Pärssisen vire tietenkään ole jäänyt noteeramatta Preds-leirissä. Joukkuekaveri Filip Forsberg kehui kautensa AHL:n Milwaukee Admiralsissa aloittanutta suomalaista vuolaasti.

– Hänhän ihan näyttää NHL-pelaajalta. Näyttää, kuin hän olisi tehnyt tätä kymmenen vuotta, Forsberg hehkutti Predatorsin nettisivuilla.

– Hän on yksi näistä klassisista suomalaisista vastuullisista kahden suunnan senttereistä. Ja kyllä, tällaista vastaan inhoaa pelata ruotsalaisena, mutta samalla puolella oleminen on mahtavaa, ruotsalaishyökkääjä jatkoi virnistellen.

– Pärssinen on ollut loistava.

Hänen eteneminen otsikoihin on ollut eittämättä nopeaa, sillä Pärssinen debytoi Pohjois-Amerikassa vasta viime kaudella – ja silloinkin AHL:n pudotuspelivaiheessa.