Carolina Hurricanesin suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemi lähti NHL:n perjantain ja lauantain välisen yön kierrokselle peräti yhdeksän ottelun maalittomassa ja pisteettömässä putkessa. Tämä kierre ei tainnut olla Canes-luotsi Rod Brind’Amourin mieleen, ja hän kommentoi pelaajan tilaa juuri viikonlopun alla NHL:n nettisivujen jutussa.

– Hänellä on selvästi hankala jakso, mutta tarvitsemme häneltä tehoja. Hän ei pelaa huonosti, mutta tehot ovat jääneet puuttumaan.

Perjantai-iltana Kotkaniemi onnistuikin sitten heti maalinteossa luotsin palautteen jälkeen. Pelaaja iski Canesin ylivoimalla kahden maalin johtoon matsissa, jonka Boston Bruins voitti kuitenkin jatkoajalla osumin 3-2.

– Otimme liikaa rangaistuksia, ja se kirpaisee meitä tällä hetkellä. Teemme viidellä viittä vastaan jopa todella hyvää työtä. Ajattelen, että aloitimme nytkin hyvin, mutta emme kyenneet pitämään siitä kiinni, suomalainen pohti edustamansa seuran nettisivuilla.

Kotkaniemen kuluvan kauden saldo on 2+2=4. Canes sen sijaan räpeltää jo viiden ottelun tappioputkessa – jonka aikana sen pistepussi on lihonnut samalla jo neljällä pinnalla.