Viime keväänä Leijonissa olympiakultaa ykkösvahtina ja MM-kultaa kakkosvahtina voittanut Harri Säteri voitti tänä viikonloppuna kaksi pelaamaansa ottelua tyylillä.

Sveitsin pääsarja NL:ssä EHC Biel-Biennen joukkuetta edustava Säteri pelasi nimittäin nollapelin sekä perjantaina että lauantaina. Biel kukisti perjantaina HC Ambri-Piottan lukemin 2-0 ja lauantaina se kaatoi HC Ajoien numeroin 4-0.

Helpolla nollapelit eivät missään nimessä tulleet. Säteri torjui Ambri-Piottaa vastaan peräti 34 kiekkoa. Ajoie puolestaan laukoi Säteriä kohti kaikkiaan 30 kertaa. Näin ollen Säteri kirjautti viikonloppuna 64 torjuntaa eikä päästänyt selkänsä taakse ainuttakaan kiekkoa.

32-vuotias Säteri pelaa ensimmäistä kauttaan Sveitsissä ja Bielin joukkueessa. Hän on pelannut tällä kaudella 21 ottelua torjuntaprosentilla 91,5%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 2,52. Nollapelejä hänen tilillään on nyt kolme kappaletta.