Mikkelin Jukurit on lähettänyt neljä pelaajaa hakemaan vauhtia Mestiksen puolelta.

Jukureiden puolustaja Hannes Häkkilä ja hyökkääjä Samu Tuomaala suuntaavat Imatran Ketterään, puolustaja Niilo Romppanen Joensuun Kiekko-Poikiin sekä puolustaja Saku Forsblom RoKiin. Pelaajien lainasopimukset ovat voimassa Liigan joulutaukoon saakka.

Nelikon kiinnostavin nimi on ehdottomasti Tuomaala, joka on Philadelphia Flyersin kesän 2021 toisen kierroksen (46.) varaus. Taitava hyökkääjä on pelannut tällä kaudella Liigassa kahdeksan ottelua ilman tehopisteitä.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Puolustaja Hannes Häkkilä ja hyökkääjä Samu Tuomaala siirtyvät lainasopimuksella Imatran Ketterään, puolustaja Niilo Romppanen Joensuun Kiekko-Poikiin sekä puolustaja Saku Forsblomin RoKiin.

Kaikki neljä lainasopimusta ovat voimassa joulutaukoon saakka.

#Jukurit #Liiga #Mestis