San Jose Sharksin maalivahti Kaapo Kähkösellä oli allaan vähän vaikeammat ajat NHL:ssä ennen keskiviikkoyötä. Selän taakse oli mennyt edellisissä peleissä kahdesti neljä maalia ja kerran jopa seitsemän kutia.

Montreal Canadiensia vastaan pelaaja oli liekeissä, otti kiinni kaikki 28 laakia ja nousi ykköstähdeksi. Sharks kaatoi Habsin 4-0. Nollapeli oli nuorten maailmanmestarille siinä mielessä harvinaisuus, että tuohon hän oli kyennyt viimeksi maaliskuussa 2021.

San Joselle kaksi maalia iskenyt Tomas Hertl oli innoissaan loukkaantuneen vahti James Reimerin tilalle nousseen suomalaiskollegan puolesta.

– Rehellisesti sanottuna, olen iloinen hänen puolestaan. Hän oli mahtava. Tällaista Kähkönen tarvitsee, pelaaja sanoi Sharksia läheltä seuraavan toimittaja Sheng Pengin mukaan.

Sheng Peng

@Sheng_Peng
Hertl was thrilled for Kahkonen to get the shutout: "Honestly, I feel so happy for him. He was great. That's kind of what he needs."

Voitto nosti kolmen ottelun tappioputken katkaisseen Sharksin 20 pisteeseen. Joukkue on Tyynenmeren divisioonassa viimeistä edellisenä.