HIFK:n Johan Motin ei saa pelata enää otteluakaan tämän kalenterivuoden aikana.

Liigan kurinpitodelegaatio tiedotti myöhään torstai-iltana, että helsinkiläisseuran puolustaja on määrätty peräti yhdeksän ottelun mittaiseen pelikieltoon, joista viisi ottelua tuli taklauksesta ja neljä ottelua aiemmasta kurinpitohistoriasta.

HIFK:n puolustajan rangaistus tuli aiemmin tällä viikolla pelatusta Pelicans-ottelusta, jossa hän taklasi Aatu Jämseniä päähän. Jämsen pystyi aluksi jatkamaan ottelua, mutta poistui sittemmin pukuhuoneen puolelle. Motin sai tilanteesta 5+20-minuuttisen pelirangaistuksen.

Pitkän pelikiellon myötä ruotsalaispuolustajalla on mahdollisuus pelata seuraavan kerran vasta 7. tammikuuta. Tuolloin HIFK kohtaa kotiottelussaan KalPan.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt keskiviikon #HIFK#PelicansFi-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun HIFK:n Johan Motinin tilanteen. Motinille määrättiin 9 ottelun pelikielto (5+4 ott. kurinpitohistorian perusteella).

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3gUyFkm