Kisäisäntä Kanada kasaa vuodenvaihteessa pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin hurjaa tähtisikermää.

Tapaninpäivänä käynnistyvien kisojen mielenkiintoisin pelaaja on tulevan kesän varmana NHL-ykkösvarauksena pidetty Connor Bedard, mutta tähtiloistoa ei puutu myöskään Bedardin jälkeen. Seattle Kraken vahvisti torstaina lainaavansa kesän ykkösvarauksensa Shane Wrightin Kanadan nuorten maajoukkueen matkaan tuleviin MM-kisoihin. Wright lähtee välittömästi mukaan nikkareiden MM-leirille.

Bedardin tavoin myös 18-vuotiaasta Wrightista ennakoitiin alunperin oman varausluokkansa ykkösnimeä. Keskushyökkääjä tipahti kuitenkin lopulta neljännellä vuorolla varanneen Krakenin syliin. Wright on pelannut kuluvan kauden aikana kahdeksan NHL-ottelua tehoin 1+1. AHL:ssä Wright on iskenyt viidessä pelissä neljä maalia.

Wright kipparoi Kanadan alle 18-vuotiaiden MM-kultaan vuonna 2021 ja iski tuolloin viidessä pelissä peräti 14 pistettä.

Seattle Kraken PR

@SeattleKrakenPR
The #SeaKraken have loaned F Shane Wright to Team Canada for the IIHF World Junior Championship.