HIFK on saanut sairastuvalta karuja uutisia.

Joukkueen runkopuolustajiin kuuluvan Kasper Kotkansalon vamma vaatii leikkaushoitoa. Alustavan arvion mukaan Kotkansalo on sivussa peleistä kolmen kuukauden ajan. Näin ollen hän toipuu pelikuntoon vasta aivan runkosarjan lopulla.

24-vuotiaalla Kotkansalolla on käynnissä toinen kausi HIFK:ssa. Tämän kauden 24 otteluun hän on merkkauttanut tehopisteet 1+6.

HIFK:n sairastuvalla on myöskin toinen pitkäaikaispotilas. Hän on ruotsalaishyökkääjä Sebastian Dyk, joka palaa pelikuntoon kahden kuukauden kuluttua. Julius Nättisen pelikuntoa puolestaan tarkastellaan päivä kerrallaan.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kasper Kotkansalon vamma vaatii leikkaushoitoa ja 24-vuotias puolustaja on alustavan arvion mukaan sivussa kolme kuukautta.

Kom igen, Kotkis!

#HIFK #Liiga