Viisi peliä, maaliero 5-27, nolla pistettä.

SaiPa sukeltaa jääkiekkoliigassa tällä hetkellä todella syvällä. Joukkue on viimeistä pudotuspelipaikkaa perässä jo 11 pistettä, ja toiseksi viimeiseenkiin sijaan matkaa on seitsemän pinnaa.

Joukkue otti keskiviikkona HPK:lta nokkaan kotona peräti 2-8. Sen jälkeen seuran sosiaalisessa mediassa reagoitiin tilanteeseen toimitusjohtaja Jussi Markkasen sanoin.

– Joukkueemme esitys 7.12.2022 oli anteeksiantamatonta. Se on tapahtunut tosiasia, eikä sitä pääse karkuun. Käymme läpi asioita ja viimeaikaisia tapahtumia juurta jaksaen, niin kuin aina. Aikaa on kulunut reilu viikko, kun kuljimme voittoputkessa ja kaikki näytti paremmalta.

– Ammattilaisurheilussa on aina kyse siitä, miten reagoit vaikeuksiin. Jäätkö tuleen makaamaan vai nousetko ylös. Se jää taas nähtäväksi. Yksikään kivi ei jää nyt kääntämättä ja tulemme tästä vahvempana ulos. Niin koko seurana kuin joukkueen osalta.

SaiPasta pistettiin ohjeita vaikeina aikoina myös muualle.

– Myös kannattajat punnitaan vaikeina aikoina, nyt teitä tarvitaan enemmän kuin koskaan!

– Meidän, niin johdon kuin pelaajienkin, on tietysti huolehdittava siitä, ettei eilisiltainen (keskiviikkoinen) esitys toistu. Pelaajien ja kaikkien meidän tehtävänämme on laittaa itsemme likoon joka päivä, se osoittaa kunnioitusta seuraa ja sen kannattajia kohtaan.

– Liigakiekko on tulosurheilua. Pidemmällä tähtäimellä urheilullinen menestys on olemassaolon edellytys. Tämän varmistaminen onkin meneillään olevan strategiatyömme tärkein kulmakivi.

– Päätän tämän lausunnon pitkäikäisen SaiPa-kannattajan suosikkilauseeseen: Parempi hyvä päivä eessä kuin takana!

SaiPa saa uuden mahdollisuuden viikonloppuna, jolloin se pelaa kaksi vierasmatsia. Perjantaina vastassa on TPS ja lauantaina HIFK.