Liigassa jaettiin myöhään lauantai-iltana pelikieltoja, joista etenkin KooKoo-leiriin lätkäisty kakku tuntuu kovalta.

KooKoon Miska Kukkonen lensi perjantaina suihkuun TPS-pelistä, kun hän taklasi turkulaisten hyökkääjä Kasper Koskista päähän. Töötti ei sinänsä ollut kova, mutta se tuli suoraan päähän kipeän näköisesti leuan seudulle.

Liiga kertoi nettisivuillaan, että kouvolalaispakille on lätkäisty peräti kahdeksan ottelun mittainen pelikielto – kyseessä on 5+3 ottelua kurinpitohistorian perusteella.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt perjantain #KooKoo65#HCTPS-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun KooKoon Miska Kukkosen tilanteen. Kukkoselle määrättiin 8 ottelun pelikielto (5+3 ott. kurinpitohistorian perusteella).

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3W84ZzE

KooKoon ohjelma on sellainen, että tästä hetkestä eteenpäin yhdeksäs ottelu on ohjelmassa vasta 20. tammikuuta Lahdessa Pelicansia vastaan. Kukkosen huili venyy siis yli kuukauden mittaiseksi.

Liiga kertoi myös, että Jukurien Niclas Lundgren on sivussa kahden seuraavan pelin ajan. Pakki teloi JYPin tehohyökkääjä Jerry Turkulaista poikittaisella mailalla perjantaina.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt perjantain #Jukurit#JYPliiga-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun Jukurien Niclas Lundgrenin tilanteen. Lundgrenille määrättiin tapahtumasta kahden ottelun pelikielto.

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3jbU4q2

Liigakausi jatkuu jouluviikon maanantaina Tapparan ja Pelicansin kohtaamisella.