Edmonton Oilersin fokus on tiukasti siirtomarkkinoissa. Seuran pitäisi yrittää päästä eroon Jesse Puljujärvestä sekä vahvistaa samaan aikaan puolustustaan. Oilers yrittää varmasti hoitaa kummankin ongelmansa yhdellä liikkeellä, mutta se ei välttämättä ole mahdollista.

NHL-toimittaja Pierre LeBrunin mukaan kaksi pakkivahvistusta on erityisesti herättänyt Edmontonin kiinnostuksen. Puljujärvi voisi siirtyä kummassa tahansa vaihtokaupassa toiseen suuntaan.

– On kaksi nimeä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun Edmontonin toimistossa pohditaan, ketkä ovat potentiaalisesti saatavilla ennen siirtotakarajaa. Tiedän, että he ovat keskustelleet sekä John Klingbergin että Joel Edmundsonin meriiteistä, osana pitkää listaa puolustajia, joita he tutkailevat, LeBrun kertoo.

Anaheim olisi hyvin mahdollinen seuraava osoite Puljujärvellä. Seuralla on varaa hänen sopimukseensa, hyökkäyksestä löytyisi isompikin rooli ja joukkue on nuori. Edmontonin pitäisi tietysti antaa Klingbergista muutakin kuin Puljujärvi.

Klingberg tienaa tästä kaudesta 7 miljoonaa dollaria. 24 ottelussa hän on nakuttanut tehot 3+7=10. Hän on voittanut urallaan kaksi MM-kultaa Ruotsin joukkueessa.

Montreal Canadiensin Edmundson on enemmän peruspakki. Hänet Edmonton voisi saada halvemmalla. Puljujärvelle Montreal ei olisi yhtä hyvä osoite, sillä seuran hyökkäys on jo ennestään varsin täynnä.