JYPin maalivahti Eetu Laurikainen siirtyy loppukaudeksi Sveitsin pääsarja NL:ään. Laurikainen edustaa loppukauden ajan Lausanne HC:n joukkuetta.

29-vuotias Laurikainen palasi kasvattajaseuransa JYPin riveihin täksi kaudeksi HPK:sta, jossa hän pelasi kaksi edellistä kautta. Tällä kaudella Laurikainen ehti pelaamaan JYPissä 14 ottelua torjuntaprosentilla 88,5%.

Veinin (Vehviläinen) hankkiminen muutti maalivahtitandemin peluuttamista, ja Edin peliaika jäi suunniteltua vähäisemmäksi. Nyt Eetulle aukesi mahdollisuus lähteä ulkomaille ja löysimme kaikkia osapuolia hyödyttävän ratkaisun, JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Pari päivää on puhelimet soinut ja tiukalla aikataululla on edetty. Näimme, että tähän mahdollisuuteen kannattaa tarttua ja se hyödyttää kaikkia osapuolia. Odottavaisin fiiliksin lähden uuteen ja kovaan sarjaan, missä pääsen mittaamaan itseäni, Laurikainen puolestaan sanoo.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
JYPin Eetu Laurikainen siirtyy loppukaudeksi ulkomaille pelaamaan. 29-vuotiaan maalivahdin osoitteena on sveitsiläisseura Lausanne.

Lue lisää: jypliiga.fi/2023/01/eetu-l…

Kiitos Edi ja tsemppiä jatkoon! 👍🏻

#JYPliiga #Liiga