Montreal Canadiensissa kolmatta kauttaan hyökkäävä Cole Caufield on ollut NHL:ssä tulikuuma pelaaja, ja toissapäivänä 22 vuotta täyttänyt pelaaja kasvatti maalisaldonsa keskiviikon vastaisena yönä jo 22:een.

Hän iski kauden 38. pelissä yhden maalin Nashville Predatorsin Juuse Saroksen selän taakse nostaen nimensä erään merkittävän tilaston terävimmän kärjen tuntumaan.

Jenkki on iskenyt maaleja Habsissa seitsemänneksi eniten 38 ensimmäisen ottelun otannalla vuodesta 1978 lähtien. Tässä tilastossa ykkössijaa hallussaan pitävät 28 maalin Guy Lafleur ja Pierre Larouche.

22- Kjell Dahlin (85-86)

Pelaajan maali jäi kuitenkin laihaksi lohduksi, sillä Preds piti pisteet itsellään maalein 6-3. Saros venyi kumilätkän eteen 24 kertaa, Mikael Granlund puolestaan syötti kaksi maalia reilun 18 minuutin peliajalla. Juuso Pärssinen pelasi 14.30 ja jäi tehoitta.

Montreal on Atlantin divisioonan hännillä, Nashville keikkuu omassa divisioonassa kolmanneksi viimeisenä.