KHL:ssäkin pelanneen ukrainalaisseura HC Donbassin kotiareena on tuhoutunut Venäjän tekemän ohjusiskun seuraksena.

Ukrainalaisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että Altair Arena tuhoutui maanantaina, kun Venäjä teki kaksi ohjusiskua Druzhkivkan kaupunkiin, joka sijaitsee Itä-Ukrainassa. Areena oli tuttu esimerkiksi Tuomas Kiiskiselle, Teemu Laineelle ja Petteri Wirtaselle, jotka edustivat Donbass Donetskia kaudella 2013-14, kun areena valmistui.

– Altair Arena tuhoutui ohjusiskun seurauksena. Tällä alueella Donbass Hockey Club on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Druzhkivkassa sijaitsevalla tapahtumapaikalla toimivat Ukrainan suurimmat jääkiekko- ja taitoluistelukoulut.

– Areenalla järjestettiin vuosittain lasten ja nuorten kilpailuja, Ukrainan mestaruuskilpailuja, kansainvälisiä turnauksia, kulttuuri- ja massatapahtumia. Se oli Druzhkivkan asukkaiden ja vieraiden suosikki virkistyspaikka, Donbass kertoo verkkosivuillaan.

Näet alta ukrainalaisseuran julkaiseman videon tuhoista.