Surkea Anaheim Ducks sai NHL-tuskalleen vähän helpotusta lauantaiyönä, kun se kaatoi Tyynenmeren divisioonan joukkueiden välisessä jumbopelissä San Jose Sharksin. Ottelu päättyi Ducksille jatkoajalla maalein 5-4.

Taalaliigan surkeimpiin joukkueisiin lukeutuva Anaheim roikkui pelissä mukana myös erään uskomattoman pomppumaalin myötä.

Ducksin Jakob Silfverberg toimitti pikkumustan toisessa erässä Sharks-maalin taakse laitaa pitkin, ja San Jose -molari Kaapo Kähkönen oli menossa pysäyttämään sitä oikeaoppisesti.

Yhtäkkiä kiekko otti uskomattoman pompun päädyssä, ja suomalainen oli auttamatta myöhässä pikkumustan kimmotessa maalin eteen Mason McTavishille.

Hän sai niitata kiekon tyhjään rysään, vaikka Kähkönen yritti venyttää itsensä pelivälineen eteen kaikin keinoin.

Sharksin epäonneksi maali oli lopulta osana viemässä voittoa. McTavish iski tuon 3-3-maalin lisäksi 4-4-tasoituksen päätöserässä, jatkoajalla hän syötti John Klingbergin 5-4-voitto-osuman.

San Jose on Tyynenmeren divisioonassa toiseksi viimeisenä ja Anaheim kirivoitosta huolimatta viimeisenä.

Mikko Rantanen kommentoi Coloradon synkkää vaihetta – ”Intensiteetti ja työmoraali eivät kestä”