Columbus Blue Jackets jatkoi viime yönä taaperrustaan NHL:ssä. Joukkue koki tällä kertaa tappion Tampa Bay Lightningille numeroin 3-6.

Patrik Laine esiintyi tappiossa tehokkaasti. Hän keräsi tililleen kaksi maalisyöttöä.

Tähdistöotteluun valittu Johnny Gaudreau oli puolestaan varjojen mailla. Valmennus ei ollut tyytyväinen supertähden otteisiin, vaan antoi hänelle peliaikaa vain 14:35. Sinä aikana Gaudreau ei laukonut kertaakaan maalia kohti.

– Hän pystyy parempaankin. Ymmärrättekö, mitä tarkoitan? Hän on johtaja. Ei ole väliä, ketä vastaan pelaamme. Meiltä puuttuu kymmenen NHL-jätkää kokoonpanosta, joten niiden, jotka ovat jäällä, täytyy antaa kaikkensa, päävalmentaja Brad Larsen kommentoi ottelun jälkeen.

Laine on kerännyt kauden 25 ottelussa tehot 9+9=18. Gaudreau on puolestaan nakuttanut 40 otteluun tehot 11+27=38.