Liigassa nousujohteista kautta pelaava Jukurit on tehnyt ensi kaudeksi kaksi merkittävää pelaajakiinnitystä.

Mikkeliläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että latvialaishyökkääjä Oskars Batna ja ruotsalaispuolustaja Niclas Lundgren jatkavat Jukureissa myös kaudella 2023-24.

Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen on luonnollisesti innoissaan molemmista sopimuksista.

– Hän (Lundgren) kuuluu ehdottomasti joukkueen selkärankaan jämäkillä otteillaan. Hänen nimensä ei välttämättä näy otsikoissa, mutta jos hän puuttuu kokoonpanosta, näkyy se heti joukkueen pelaamisessa. Siksi on erittäin tärkeää, että pystyimme kiinnittämään Lundgrenin meille myös ensi kaudeksi.

– Batna on ollut erittäin tärkeä lenkki meidän alkukauden kokonaisvaltaisinta kentällistä (Batna-Piitulainen-Immonen). Hän on kehittynyt kauden aikana, ja on hienoa, että hän haluaa jatkaa täällä myös ensi kaudella. Hän poikkeaa pelaajaprofiililtaan muusta joukkueesta: Isokokoisena ja fyysisenä hyökkääjä hänen arvonsa ei näy välttämättä pistepörssissä, mutta rooli on sitäkin tärkeämpi pelin aikana, Hakkarainen kuvailee seuran tiedotteessa.

Kuluvalla kaudella Lundgren on esiintynyt 35 ottelussa tehopistein 1+4=5. Batna on puolestaan summannut 38 ottelussa 10 (4+6) tehopistettä.