Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt kaksi pidempää pelikieltoa.

Kurinpito tiedottaa, että JYPin Braden Christoffer joutuu huilaamaan seuraavat kuusi ottelua, kun taas Pelicansin Lars Bryggmanille on tuomittu viiden ottelun mittainen pelikielto.

Christofferin pelikielto tuli lauantain kierrokselta, jossa hän osui Ilveksen maalivahti Marek Langhameria päähän. Ottelussa JYP-hyökkääjä ei saanut tilanteesta ollenkaan rangaistusta, mutta tilanne eteni kurinpidon käsittelyyn. Kurinpitodelegaatio kuvailee, että tilanteessa vaarannettiin piittaamattomasti vastustajaa.

Uutinen jatkuu videon alla.

Bryggman taklasi puolestaan HIFK:n Johan Motinia päähän. Pelicans-pelaajalle tuomittiin tästä jo ottelussa iso rangaistus sekä pelirangaistus. Kurinpitodelegaation mukaan kyseessä oli selkeä päähän kohdistuva taklaus, josta on määrättävä viiden ottelun pelikielto.