Ruotsin pääsarja SHL:ssä Luleå HF:n riveissä pelaavan Konstantin Komarekin sopimus seuran kanssa päättyy kuluvaan kauteen. Hänen ensi kauden osoitteensa ei ole toistaiseksi tiedossa.

Ruotsalaislehti HockeyNews.se kertoo, että Komarek on saanut sopimustarjouksia myöskin parista Liiga-seurasta koskien ensi kautta. Lehden tietojen mukaan Komarek on kuitenkin hylännyt tarjoukset. Komarek sanoo haluavansa jatkaa uraansa Ruotsissa.

30-vuotias itävaltalaishyökkääjä Komarek pelaa parhaillaan toista peräkkäistä kauttaan Luleån joukkueessa. Tämän kauden 33 otteluun hän on summannut tehopisteet 3+11=14. SHL-urallaan mies on pelannut kaikkiaan 311 runkosarjaottelua (50+97=147) sekä 39 pudotuspeliä (3+8=11). Parhaalla SHL-kaudellaan Komarek on viimeistellyt 39 tehopistettä.

Komarekilta löytyy myöskin kokemusta KHL:stä sekä Sveitsin NL:stä. Lisäksi hyökkääjä on pelannut Itävallan paidassa kolmet MM-kisat.