KalPa haki 1-0-vierasvoiton Ilveksestä torstai-illan Liiga-kamppailussa. Ottelun ainoan maalin viimeisteli Juuso Könönen.

KalPan sankariksi nousi ennen kaikkea maalivahti Eetu Randelin, joka pelasi kauden ensimmäisen Liiga-ottelunsa. Hän kirjautti kamppailussa komeat 32 torjuntaa ja torjui ensimmäisen nollapelinsä Liigassa.

Randelin pääsi pelaamaan ensimmäisen ottelunsa Liigassa yli kahden vuoden tauon jälkeen. Hänet nähtiin viimeksi Liiga-jäillä Jukurien paidassa toissakaudella, tarkalleen ottaen 28.11.2020. Hän oli pelannut ennen torstain ottelua Liiga-urallaan yhteensä seitsemän ottelua Jukurien paidassa, joista kuusi ottelua toissakaudella ja yhden sitä edeltävällä kaudella.

Tällä kaudella 21-vuotias Randelin on torjunut Mestiksessä IPK:n joukkueessa. 28 otteluun hän on kirjauttanut torjuntaprosentikseen 90,5%.

32 koppia KalPa-uran ensimmäisessä ottelussa ja tuloksena Liiga-uran ensimmäinen nollapeli! 🙌

Hyvät naiset ja herrat, Eetu Randelin. 🔥

#KalPa #Liiga #Kuopio #KalevanPallo