JYP jätti aiemmin tällä viikolla valituksen urheilun oikeusturvalautakunnalle Braden Christofferin kurinpitopäätöksestä. Valitus kuitenkin hylättiin, joten kurinpitopäätös pysyy voimassa.

Christoffer sai viikko sitten kuuden ottelun mittaisen pelikiellon osuttuaan Ilves-maalivahti Marek Langhameria päähän. Kurinpitodelegaatio katsoi päätöksessään Christofferin piittaamattomasti vaarantaneen vastustajaa, vaikka JYPin mukaan tilanteessa ei ollut taklausliikettä.

– Meillä oli kurinpitodelegaation kanssa eriävä näkemys kurinpitopäätöksestä, joten halusimme tehdä kaiken voitavan pelaajan oikeusturvan nimissä. Nyt asia on kuitenkin loppuunkäsitelty ja tyydymme päätökseen, JYPin toimitusjohtaja Risto Korpela toteaa seuran tiedotteessa.

Koska kurinpitopäätös pysyy voimassa, niin Christoffer on seuraavan kerran JYPin käytettävissä perjantaina 3. helmikuuta, kun kotiottelussa vastaan asettuu KalPa.