SaiPa ja Ilves ovat pyöräyttäneet pelaajakaupan. SaiPa vahvistuu hyökkääjä Emil Järventiellä, jonka sopimus kattaa tämän ja ensi kauden. Jarno Koskiranta siirtyy puolestaan Ilvekseen loppukaudeksi.

Koskiranta tuo kokemusta Ilveksen sentteriosastolle. Hän on pelannut urallaan seitsemän kautta KHL:ssä, kahdet MM-kisat ja yhdet olympialaiset. Tällä kaudella hän on kerännyt 37 ottelussa tehot 1+6=7.

Järventie on puolestaan 17-vuotias hyökkääjälupaus, jonka Liiga-debyytti on vielä tekemättä. A-nuorten SM-sarjassa hän on iskenyt 21 ottelussa tehot 8+11=19.

– Emil on ehdottomasti tällä hetkellä Suomessa yksi ikäluokkansa kärkipelaajista. On hienoa, että saamme hänet mukaan pelaajana, joka omaa kovan halun kehittyä. Pidämme tärkeänä myös sitä, että Emil itse näkee SaiPan erinomaisena mahdollisuutena kehittymiseen. Jo tulevaa kautta silmällä pitäen, on hyvä, että Emil pääsee SaiPan joukkueen mukaan jo tässä vaiheessa, kommentoi Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen.