KalPa on hankkinut uuden maalivahdin. Ruotsalainen Robin Rahm liittyy joukkueeseen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Kokenut 36-vuotias Rahm on pelannut edelliset kolme kautta Slovakiassa. Tällä kaudella hän on pelannut HC Banska Bystrican joukkueessa 20 ottelua torjuntaprosentilla 89,3%, päästettyjen maalien keskiarvon ollessa 3,63.

Rahm on pelannut urallaan Ruotsin SHL:ssä kaikkiaan 48 runkosarjaottelua sekä kahdeksan pudotuspeliä. Lisäksi häneltä löytyy kokemusta Tanskasta, Itävallasta ja Puolasta.

– (Matej) Machovskyn lähtö aiheutti meille tilanteen, jossa jouduimme etsimään maalivahtia. Halusimme huippukautta pelaavalle Juha Jatkolalle kokeneen kaverin rinnalle. Tilanne ”maalivahtimarkkinoilla” on ollut haastava, joten olemme todella tyytyväisiä, että saimme Robinin kaltaisen kokeneen ja luotettavan veskarin meille. Hän on hyvin motivoitunut tänne tulostaan. Uskomme, että hän on oikeanlainen maalivahti auttamaan meitä saavuttamaan hienoja asioita tällä kaudella. Robin on pelannut myös monissa sarjoissa ja kokenut paljon, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoi seuran tiedotteessa.