Columbus Blue Jackets nappasi 3-2-jatkoaikavoiton Edmonton Oilersista Suomen aikaa torstain vastaisena yönä. Blue Jacketsin maalilla nähtiin Joonas Korpisalo, joka pelasi loisto-ottelun torjuen lopulta 34 kiekkoa. Hän sai valinnan myöskin ottelun ykköstähdeksi.

Yksi Korpisalon tähtihetkistä ajoittui toiseen erään, kun tilanne oli 1-1. Oilers pelasi ylivoimaa ja petasi huippupaikan supertähti Leon Draisaitlille. Tämä ei kuitenkaan saanut kiekkoa häkkiin varman näköisestä paikasta, nimittäin Korpisalo venytti upeasti räpylänsä kiekon eteen ja nollasi tylysti Draisaitlin maalintekoaikeet.

B/R Open Ice -niminen Twitter-tili hehkutti Korpisalon torjuntaa. Se nosti kopin jopa ehdolle vuoden torjunnaksi.

28-vuotias Korpisalo on pelannut tällä kaudella kaikkiaan 21 ottelua torjuntaprosentilla 91,2%. Päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 3,17.

Näet Korpisalon torjunnan alta tai täältä.

B/R Open Ice

@BR_OpenIce
KORPISALO SAVE OF THE YEAR?! 😱