KooKoo tiedottaa, että ruotsalaispuolustaja Stefan Warg jättää kouvolaisseuran taakseen.

32-vuotias Warg siirtyi Liigaan ja KooKoon paitaan täksi kaudeksi. Hänet valittiin myöskin kauden alla joukkueen varakapteeniksi. Warg ehti pelaamaan KooKoossa 32 ottelua, joissa hän viimeisteli tehopisteet 1+5.

– Aloite sopimuksen purkuun tuli pelaajalta. Tämän jälkeen kävimme useita keskusteluja pelaajan ja valmennuksen kanssa ja yritimme ratkaista asiaa toisella tavalla, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi sopimuspurkua seuran tiedotteessa.

– Warg oli tyytymätön sekä suorituksiinsa, että suunniteltua pienemmäksi jääneeseen rooliinsa, joten vaihtoehdoksi jäi enää sopimuksen purkaminen ja mahdollistaa hänelle siirtyminen toisaalle, Kultanen jatkoi.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Stefan Warg jättää KooKoon 😔

KooKoon ja puolustaja Stefan Wargin, 32, tiet erkanevat, eikä Wargia nähdä enää loppukaudella oranssimustien riveissä.

Aloite sopimuksen purkuun tuli pelaajalta.

Lue koko tiedote 👉🏻 kookoo.fi/fi-fi/article/…

#yksijoukkue #KooKoo65 #Liiga @smliiga
kookoo.fi

Stefan Warg jättää KooKoon

KooKoon ja puolustajan tiet erkanevat.