Chicago Blackhawksin riveissä 1990-luvulla pelannut Christian Ruuttu muistelee NHL:n suomenkielisille verkkosivuille antamassaan haastattelussa kautta 1992-93, jolloin miehen seura kohtasi ensimmäistä kertaa kaikkien aikojen tulokaskauden pelanneen Teemu Selänteen edustaman Winnipeg Jetsin.

Ruuttu muistaa varoittaneensa myös Blackhawksin tähtipuolustaja Chris Cheliosia maanmiehensä superominaisuudesta – ällistyttävästä luistelunopeudesta.

– Varoitin Cheliosta ennen ensimmäistä Jetsiä vastaan pelattua ottelua, että varo Teemun vaihteita. Siellä on viides vaihde, kun hän tulee. Nauratti, kun ottelun jälkeen Chris puuskahti, että sanoit viisi. Niitä on kahdeksan, Ruuttu muistelee.

Selänne mätti kyseisellä kaudella 76 maalia ja 132 tehopistettä. Tulokasennätystä pidetään rikkomattomana, joskin nousseiden maalimäärien myötä mm. Connor Bedardilla saattaa olla ensi kaudella saumat Selänteen ennätystahtiin.