SaiPan joukkue jatkaa tyhjentymistään. Joukkueen kanadalaispuolustaja Aaron Irving siirtyy loppukauden mittaisella sopimuksella Sveitsin pääsarja NL:ään HC Davosin riveihin.

26-vuotias Irving pelasi ensimmäistä kauttaan Liigassa ja SaiPan riveissä. Hän on SaiPan tehokkain puolustaja ja toiseksi paras pistemies iskettyään 42 otteluun tehopisteet 5+18=23. Irving toimi myöskin SaiPan varakapteenina.

– Sopimuksen purun taustalla on ennen kaikkea taloudellisen tilanteen turvaaminen. Saamamme korvaus HC Davosilta on tähän hetkeen niin merkittävä, että tähän ratkaisuun päädyttiin. Aaron on kuulunut kuluvalla kaudella ehdottomasti kärkipelaajiemme joukkoon ja kiitämme häntä lämpimästi ajastaan SaiPassa, kommentoi Liiga-SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen SaiPan tiedotteessa.

Hockey Club Davos

@HCDavos_off
📝 #𝐬𝐢𝐠𝐧𝐞𝐝! Der #HCD verpflichtet per sofort den 26-jährigen Verteidiger Aaron Irving. Der
Kanadier kommt vom finnischen Liiga-Club @Liiga_SaiPa bis Ende Saison. hcd.ch/news