Liigassa viime viikkoina erinomaisia otteita vaikean alkukauden jälkeen esittänyt HIFK tiedotti nettisivuillaan, että Eetu Koivistoinen jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella.

Aiemmin viikonlopun hujakoilla joukkue kertoi, että hyökkäyksessä jatkaa Kristian Vesalainen ja maalivahtiosastolla Roope Taponen.

– Tuntuu hyvältä jatkaa HIFK:ssa. Olen viihtynyt täällä loistavasti ja tuntuu, että pystyn edelleen kehittymään pelaajana. Olemme menossa jatkuvasti oikeaan suuntaan ja tämä on minulle paras paikka jatkaa uraani, Lukossa aikoinaan Suomen mestaruuden voittanut Koivistoinen sanoi.

Pelaaja siirtyi Raumalta Helsinkiin viime kaudeksi, jonka aikana syntyi kaikkiaan 60 ottelussa tehot 22+26=48. Tämän kauden saldo on 45 pelin jälkeen 13+14=27.

– Keskikaistan merkitys tämän päivän Liigassa on erittäin tärkeä ja on hienoa, että Eetu jatkaa meillä myös ensi kaudella. Hänellä on ensi kaudella kaikki avut nousta mukaan EHT:n vakiokasvoksi, urheilujohtaja Tobias Salmelainen painotti.