Liigan HIFK:sta äskettäin lähteneen Olli Palolan alkukausi Suomessa oli sanalla sanoen vaikea. Kauden 23 ottelussa syntyi vain viisi pinnaa (3+2) ja pelaaja vaihtoi äskettäin Helsingin Ruotsiin.

SHL:n Timråssa Palolan alku on ollut häikäisevä. Hyökkääjä on pelannut nyt kaksi ottelua ja niissä kummassakin on syntynyt yksi kaappi.

Palola avasi nykyisen SHL-urakkansa HV71:tä vastaan tammikuun viimeisenä päivänä. Tuolloin hän räväytti heti kauden avausmaalin vain vajaan seitsemän minuutin peliajalla.

Torstaina vastuuta tuli HV71-uusinnassa nyt selvästi paljon enemmän, vajaat 16 minuuttia. Kun taas syntyi maali, on suomalainen osunut siis kahdesti vain kolmella laukauksella. Alku on ollut tehokas.

Palolan ensimmäisestä Timrå-pelistä irtosi 3-1-voitto, torstaina HV71 otti revanssin maalein 2-1. Suomalaisen uusi työnantajan on SHL:ssä hyvissä asemissa, kuudentena viimeisellä suoralla puolivälieräpaikalla.

Suomalainen oli sanonut Sundsvalls Tidningille, että tappio oli surullinen juttu, mutta kotiyleisön luomasta tunnelmasta hän oli vakuuttunut.