NHL-joukkue Carolina Hurricanesissa pelaava Sebastian Aho pääsi sarjan tähdistöotteluviikonlopun alla huikeaan vireeseen

Kauden 44 pelissä 46 (23+23) pistettä niitannut pelaaja viilettää kuuden ottelun maaliputkessa, ja kahdeksassa edellisessä pelissä hän on jäänyt maaleitta vain kerran. Kuuden viimeisimmän koitoksen maalisaldo oli peräti yhdeksän, kahdeksassa edellisessä matsissa verkko on heilunut miehekkäät kymmenen kertaa.

– Hänestä on tullut vahvempi, ja hänellä on aina ollut kova valmius kilpailla. Hänessä näkee normaalia kypsymistä pelaajana ja urheilijana, Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour luetteli NHL:n nettisivujen jutun mukaan.

Ahon kaudesta ei isossa koossa saa millään argumentilla tai ilveellä heikkoa, mutta pieniä vuoristoratoja sesonki on pitänyt sisällään. Se lienee kokonaisuudessan yli puolen vuoden runkosarjarutistuksessa luonnollista.

– Hän oli ilmiliekeissä, kun kausi alkoi. Sitten hän kuitenkin loukkaantui ja joutui olemaan sivussa parisen viikkoa.

– En sanoisi hänen tehojensa jäätyneen, mutta hän varmasti tarvitsi aikaa päästäkseen taas täyteen vauhtiin. Nyt hän on täydessä iskussa, luotsi muotoili.