Suomen eturivin kiekkoasiantuntijoihin lukeutuva Ismo Lehkonen laukoo tuoreessa Kalju Corner -podcastinsa jaksossa suorat sanat Liiga-jumbo SaiPasta.

Lehkonen otti kantaa myös SaiPan kapteenistoon kuuluvan puolustaja Kalle Maalahden antamiin lausuntoihin seuran sisällä vallitsevasta ilmapiiristä. Maalahti latasi Etelä-Saimaan haastattelussa mm. seuraavanlaisia lausuntoja:

– Siellä on sellaisia harjoituksia välillä, missä näkyy, että on puhallettu ulos. Se on huono asia, koska joukkueessa on paljon nuoria pelaajia, jotka tarvitsisivat hyvää harjoittelua.

Lehkonen kiittelee Maalahtea rohkeasta ulostulosta.

– Iso hatunnosto Maalahdelle! Valtava respecti menee kokeneelle pelaajalle, joka kuitenkin haluaa pelata ammatikseen ja päästä urallaan eteenpäin ja antaa ehkä vielä kovempia näyttöjä, että joku isompi seura kiinnostuisi ja pääsisi vielä paremmille liksoille.

– Mun mielestä rapsakka, reilu ulostulo. Sellainen, että ei helvetti hei, mitä täällä oikein meinataan touhuta? Hän häpeää sitä toimintaa. Katseet kiinnittyy ilman muuta valmennukseen. Valmennustiimissä ei näytä olevan oikein työkaluja viedä tällaista hommaa eteenpäin, Lehkonen tylyttää.

Tuorein Kalju Corner -jaksoa kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.