New York Rangers ja St. Louis Blues rysäyttivät torstai-iltana useamman pelaajan sisältävän pelaajakaupan NHL:ssä.

Kaupan suurin nappula on Bluesin tähtilaituri Vladimir Tarasenko, jonka sopimus umpeutuu tähän kauteen. Tarasenkon vanavedessä Rangersiin siirtyy myös suomalaispuolustaja Niko Mikkola. Blues ottaa kontolleen myös puolet Tarasenkon loppukauden palkasta.

Toiseen suuntaan matkaavat puolustajalupaus Hunter Skinner sekä hyökkääjä Sammy Blais, joka palaa täten vanhaan seuraansa vajaan kahden vuoden tauon jälkeen. Blues saa kaupassa lisäksi suojatut 1. ja 4. kierroksen varausoikeudet.

New York Rangers

@NYRangers
OFFICIAL: #NYR have acquired F Vladimir Tarasenko and D Niko Mikkola in exchange for a conditional first-round pick in the 2023 NHL Draft, a conditional fourth-round pick in the 2024 NHL Draft, Sammy Blais and Hunter Skinner.

Full details ⤵️nyrange.rs/3jEzbVb
nhl.com

Rangers Acquire Vladimir Tarasenko and Niko Mikkola | New York Rangers

New York Rangers President and General Manager Chris Drury announced today that the team has acquired forward Vladimir Tarasenko and defenseman Niko Mikkola in exchange for a conditional first-round...