Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour lupaa antaa seuran tuoreelle hyökkääjähankinnalle Jesse Puljujärvelle aidon mahdollisuuden saada uralleen uusi alku uudessa ympäristössä.

Brind’Amour kertoo, ettei tiedä ennakkoon paljoakaan uudesta hankinnastaan. Tämä mahdollistaa tuoreen lähestymistavan Puljujärveen.

– Muutama pelaajistamme tuntee hänet ja he ovat puhuneet hänelle. Toisinaan on parempi, ettei tiedä kaverista niin paljoa. Eritysesti tällaisessa tilanteessa, jossa hän tulee sisään uutena ja haluamme antaa hänelle kaikki mahdollisuudet uuteen alkuun.

– Tiedän, ettei kaikki mennyt aivan putkeen edellisseurassa, joten annamme hänelle uuden mahdollisuuden, Brind’Amour lupasi.

Ainakin suomalaiset NHL-fanit ovat jo ehtineet fantasioida idealla Sebastian Ahon ja Puljujärven paluusta samaan ketjuun. Kaksikko teki yhdessä Patrik Laineen kanssa ikimuistoista jälkeä MM-kultaan päättyneissä alle 20-vuotiaiden MM-kotikisoissa 2016.