KalPan kapteeni Tuomas Kiiskinen kirjautti tehopisteet 1+1 tiistai-illan Liiga-kamppailussa, kun KalPa kaatoi kotonaan Tapparan lukemin 3-0. Kiiskinen syötti joukkueensa avausmaalin ja viimeisteli itse toisen.

Kiiskisen illan avauspisteen myötä mies rikkoi samalla upean rajapyykin. Hän saavutti nimittäin 300 tehopisteen rajapyykin KalPassa Liiga-tasolla. Kiiskinen teki myöskin komeaa seurahistoriaa, nimittäin hänestä tuli KalPan historian ensimmäinen pelaaja, joka yltää 300 tehopisteeseen Liigassa.

Koska 36-vuotias Kiiskinen iski myöhemmin ottelussa vielä maalin, on hänellä nyt KalPa-uraltaan kasassa tehopisteet 101+200=301.

Kippari-Kiiskinen ja 300 pistettä täyteen KalPassa Liiga-tasolla! 🔥

36-vuotiaasta Tuomas Kiiskisestä tuli äskeisen tehopisteen myötä KalPa-historian ensimmäinen 300:n tehopisteen rajapyykin Liiga-tasolla ylittänyt pelaaja, pistein 100+200=300. 🙌

#KalPa #Liiga #Kuopio