Ilta-Sanomien toimittaja Sasha Huttunen paljasti Twitterissä, että Pelicansin taiturihyökkääjä Iikka Kangasniemi on siirtymässä ulkomaille pelaamaan ensi kaudeksi. Huttusen mukaan Kangasniemi hakee pelipaikkaa Tshekistä.

28-vuotias Kangasniemi on pelannut tällä kaudella 44 Liiga-ottelua tehopistein 5+23=28. Hän on pelannut Liiga-urallaan kaikkiaan 348 runkosarjaottelua (96+151=247) sekä 27 pudotuspeliä (5+11=16). Pelicansin lisäksi hän on edustanut HIFK:ta ja Bluesia. Viime kausi oli Kangasniemelle Liiga-uran tehokkain: tuolloin hän viimeisteli runkosarjaan 42 tehopistettä.

Ulkomailla Kangasniemi on toistaiseksi pelannut vain lyhyen pätkän ajan kaudella 2019-2020. Tuolloin hän pelasi loppukaudesta Ruotsin kakkostasolla Allsvenskanissa MODO Hockeyn joukkueessa. Hän kirjautti siellä kymmeneen runkosarjaotteluun pisteet 2+3 ja kahteen karsintaotteluun tehot 0+1.

Sasha Huttunen

@kuplassasha
Okei yksi lätkätwiitti vielä, jotta säilyy tasapaino: Pelsun Iikka Kangasniemi hakee ensi kaudeksi pelipaikkaa Tshekeistä. Verkot vesillä.