Jukureiden puolustaja Joni Jurmo haluaa jatkaa kauttaan Pohjois-Amerikassa. Mikkeliläiset jäi niukalla erolla pudotuspelien ulkopuolelle.

CanucksArmy-sivuston Vancouver Canucksin sisäpiiritoimittaja Chris Faber kertoo Twitterissä, että 20-vuotias espoolainen saattaa siirtyä loppukaudeksi Canucksin AHL-joukkueeseen Abbotsford Canucksiin. Jurmo on Canucksin kesän 20202 kolmannen kierroksen (82.) varaus.

– Jurmon kausi Liigassa päättyi, kun Jukurit ei päässyt pudotuspeleihin. Hän saattaa tehdä tulokassopimuksen ja liittyä Abbotsfordin mukaan pudotuspeleihin. Saa nähdä löytävätkö osapuolet kaikille sopivan ratkaisun. Kuulimme, että Jurmo haluaa siirtyä Pohjois-Amerikkaan, Faber valaisi tilannetta.

Toista kauttaan Jukureita edustava Jurmo teki tällä kaudella 52 runkosarjaottelussa tehot 5+8=13. Jokereiden kasvatti on pelannut Liigassa myös JYPin väreissä.