Liigan runkosarja on saatu pelattua. Tämän kauden runkosarjan maalikuninkuus meni JYPin Reid Gardinerille, joka mätti 27 täysosumaa.

Kuluvan kauden runkosarjassa lopulta kahdeksan pelaajaa teki vähintään 20 maalia. Heistä kuitenkin vain neljä jatkaa kauttaan pudotuspeleissä.

Gardinerin lisäksi yli 20 maalia tällä kaudella iskivät HPK:n Michael Joly (25), Ilveksen Joona Ikonen (23) ja SaiPan Ville Meskanen (21). Tasan 20 maalia viimeistelivät puolestaan KooKoon Heikki Liedes, Tapparan Niko Ojamäki, HIFK:n Eetu Koivistoinen sekä SaiPan Valtteri Ojantakanen.

Liigan jumbojoukkue SaiPa oli lopulta ainut joukkue, jonka vahvuudesta löytyi kaksi 20 maalin miestä. Heistä Ojantakanen teki maalin numero 20 juurikin runkosarjan päätöskamppailussa Pelicansia vastaan.

Neljästä runkosarjan parhaasta maalintekijästä vain Ikosen kausi jatkuu pudotuspeleissä.