Pelicans-puolustaja Ben Blood tunnetaan kaukalossa kovista otteistaan. Hänen kulmikas pelityylinsä kuumentaa usein kentällä sekä katsomossa.

Toisinaan Bloodilla kiehuu myös siviilielämässä. Kari Jarvansalo kertoo Twitterissä joutuneensa sanaharkkaan jenkkipuolustajan kanssa.

– Meillä on autokatospaikat vierekkäin, tosin käytän paikkaa hyvin harvoin, vain asioidessani niillä huudeilla. No tämä pelikaani ei osaa yhtään ajaa autolla ja pysäköi aina katokseen myös minun paikkani blokaten, Jarvansalo kertoo.

– Lauantaina oli taas blokannut paikkani. Otti sen verran päähän, että ajoin Viton poikittain katospaikkojemme taakse ja laitoin lapun sille pyyhkijän sulan alle, että palaan parin tunnin kuluttua. Heti kohta alkoi puhelin soimaan, mutten vastannut.

Kun Jarvansalo ja Blood seuraavaksi kohtasivat, oli kiekkoilija vihainen myöhästyttyään töistä.

– Selvitin hänelle seikkaperäisesti, että ”pysäköintiruutujen reunaviivat” tarkoittavat sitä, että auto tulee pysäköidä kaikilta osiltaan viivojen sisäpuolelle. Sanoin vielä, että toivottavasti hän osaa luistella paremmin kuin pysäköidä autoa, Jarvansalo sanoo.

– Otti siitä aika paljon kierroksia, enkä pärjännyt hänelle verbaalisesti siinä englanniksi käydyssä ”keskustelussamme”. Lähdettiin siitä sitten pois ja neuvoin häntä, että hänen on hyvä opetella pysäköimään autonsa ja lupasin antaa ajo-opetustakin ihan siinä paikan päällä.

Jarvansalo antoikin Pelicansin vastustajille vinkin, miten Bloodia voi jatkossa kaukalossa hiillostaa.

– Pelicansin vastustajille kuitenkin vinkki, että Beniä voi kuumentaa esim. sanomalla pelissä, että ”sinähän olet yhtä huono lätkäpelaaja kuin auton pysäköijä” tms. nokkelaa.

Kari Jarvansalo 🥁

@jarvansalo
Otin vkloppuna yhteen Pelicansin amerikkalaispuolustajan kanssa. Meillä on autokatospaikat vierekkäin, tosin käytän paikkaa hyvin harvoin, vain asioidessani niillä huudeilla. No tämä pelikaani ei osaa yhtään ajaa autolla ja pysäköi aina katokseen myös minun paikkani blokaten.
1/