Ässät koki tiistaina kirvelevän tappion TPS:lle Liigan pudotuspelikarsinnoissa. Ässät johti ottelua 1-0 vielä kolmannen erän puolivälissä. TPS tuli tasoihin, kun peliä oli alle kahdeksan minuuttia jäljellä ja meni ohi, kun peliaikaa oli reilut kolme minuuttia jäljellä.

Voittomaalista riitti paljon puhuttavaa. Ässien Emil Erholtz sai jäähyn väkivaltaisuudesta, kun TPS-pelaaja työnsi hänet maalivahtinsa päälle. Jäähystä seuranneella ylivoimalla Jonne Tammela iski voittomaalin.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Ässien päävalmentaja Karri Kivi kertoi ytimekkäästi oman näkemyksensä tapahtuneesta.

– Niin. Peli ratkesi siihen, että TPS:n pelaaja työnsi meidän hyökkääjän oman maalivahtinsa päälle ja siitä jäähy, Kivi sanoi raivosta kihisten.

Voit katsoa Erholtzin rikkeen alta.

Mika

@kozkiii
Päätuomari numero 14 Lindqvist viheltää aitiopaikalta numerolle 73 jäähyn väkivaltaisuudesta vajaat neljä minuuttia ennen 3. erän päättymistä. Luulin että oli pudotuspelit menossa, näköjään vasta harjotellaan sääntöjä.

#Ässät #Liiga