SaiPa on tullut julkisuuteen tulevien vuosien valmennustiiminsä kanssa. Seuran päävalmentajana jatkaa Ville Hämäläinen kaksivuotisella sopimuksella. Valmennustiimissä jatkavat myös apuvalmentaja Santeri Immonen ja maalivahtivalmentaja Antti Ore.

Valmennusryhmään on tulossa vielä vahvistus, jonka henkilöllisyys paljastetaan myöhemmin. Hänen roolinsa on pelaajakehityksessä..

Hämäläinen nousi tällä kaudella SaiPan päävalmentajaksi, kun Pekka Virta sai potkut. SaiPa jäi runkosarjan viimeiseksi.

– Olen todella kiitollinen ja iloinen mahdollisuudesta ja lähden ylpeänä toteuttamaan SaiPan tulevaisuutta – en yksin vaan yhdessä muiden kanssa, Hämäläinen kommentoi.

– Lisää kokoa, lisää luonnetta ja lisää johtamisominaisuuksia ensi kauden joukkueelle on varmasti tulossa. Uskon vahvasti, että joukkueen ja koko organisaation suunta on eteenpäin.

Toimitusjohtaja Jussi Markkanen on luottavainen tulevaisuuden suhteen.

– Katsomme jo tiiviisti tulevaisuuteen. Tässäkin tilanteessa pitää muistaa, että Ville Hämäläisen päävalmentajakauden aikana on tapahtunut myös paljon hyviä asioita. Kuluneen kauden tilanne on ollut monin tavoin haastava ja tästä syystä myös tätä päätöstä harkittiin pitkään. Uskomme vakaasti, että pitkän kokemuksen niin omalta pelaajauraltaan omaavana kuin muissa valmennuksen rooleissa SaiPassa työskennelleenä Ville on oikea valinta. Myös tulevan joukkueen runko alkaa olla viimeisiä yksityiskohtia myöten valmis ja pelaajiin liittyvät tiedotteet jaamme, kun Liiga-kausi kokonaisuudessaan päättyy, kommentoi Markkanen.