Pelicans eteni Liigan välieriin kukistamalla puolivälierävaiheessa KalPan otteluvoitoin 4-3. Lahtelaisjoukkue kohtaa välierissä Ilveksen.

KalPa-sarjassa suureen rooliin nousivat Pelicansin ulkomaalaistähdet. Tshekkihyökkääjä Lukas Jasek iski seitsemään otteluun tehopisteet 3+6=9 ja johtaa parhaillaan pudotuspelien pistepörssiä. Ruotsalaishyökkääjä Lars Bryggman on puolestaan pistepörssissä kolmantena iskettyään seitsemään otteluun tehot 5+2=7.

Jasek ja Bryggman ylsivät pistetehtailullaan lähelle Pelicansin seuraennätystä. Eniten pisteitä puolivälieräsarjassa Pelicansin paidassa on iskenyt Marko Jantunen. Hän saalisti vuonna 2008 tehopisteet 6+3=9. Myös Jan Latvala ylsi yhdeksään pisteeseen vuonna 2012 (4+5). Jasek sijoittui yhdeksällä pisteellään tässä tilastossa kolmanneksi, sillä hän teki vähemmän maaleja kuin Jantunen ja Latvala.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Liiga

@smliiga
Pelicansin Lukas Jasek johtaa playoffs-otteluiden pistepörssiä neljännesfinaalien jälkeen. Jasek ja kuvan Lars Bryggman olivat lahtelaisten kantavia voimia KalPa-sarjassa ja hipoivat tehokkuudellaan Pelicansin seuraennätyksiä.

#Liiga #PelicansFi