Liigan pudotuspelien ollessa hyvässä vauhdissa pinnalle on noussut jälleen keskustelua rantapallojen heittelystä jäälle sen merkiksi, että toisella joukkueella kevään pelit ovat ohi ja kesäloma koittaa.

Jotkut pitävät rantapallojen heittelyä harmittomana ja asiaankuuluvana symbolisena eleenä, kun taas toiset pitävät sitä epäkunnioittavana ja vastustajaa halveksivana tekona. Entinen jääkiekkoilija Teemu Ramstedt kuuluu jälkimmäiseen kastiin. Hän kirjoitti aiemmin tällä viikolla Twitter-tilillään seuraavasti:

– Rantapallojen heittely on yhtä tyhmää kuin median jatkuva kesäloman jauhaminen kun jonkun joukkueen kausi loppuu. Ei kellään ala kesäloma (oikeesti siis vuosiloma) maaliskuussa. Se alkaa pelaajillakin kesäkuussa riippumatta kauden menestyksestä.

Toinen ex-Liiga-pelaaja Ilmari Pitkänen oli puolestaan asiasta täysin toista mieltä kuin Ramstedt.

– Yksikään jäällä olevista pelaajista ei ole historian saatossa pahoittanut mieltään rantapalloista, hävittyään kauden viimeisen ottelunsa. Kesäloma on täydellinen vertauskuva ”kevään pelien” jälkeen, Pitkänen kirjoitti Twitterissä.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt
Rantapallojen heittely on yhtä tyhmää kuin median jatkuva kesäloman jauhaminen kun jonkun joukkueen kausi loppuu. Ei kellään ala kesäloma (oikeesti siis vuosiloma) maaliskuussa. Se alkaa pelaajillakin kesäkuussa riippumatta kauden menestyksestä. #Liiga

Ilmari Pitkänen

@DonPunkero
Yksikään jäällä olevista pelaajista ei ole historian saatossa pahoittanut mieltään rantapalloista, hävittyään kauden viimeisen ottelunsa.

Kesäloma on täydellinen vertauskuva ”kevään pelien” jälkeen.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt
Rantapallojen heittely on yhtä tyhmää kuin median jatkuva kesäloman jauhaminen kun jonkun joukkueen kausi loppuu. Ei kellään ala kesäloma (oikeesti siis vuosiloma) maaliskuussa. Se alkaa pelaajillakin kesäkuussa riippumatta kauden menestyksestä. #Liiga