Jussi Ahokas ei jatka TPS:n päävalmentajana. Hänet korvaa viime vuodet KalPaa valmentanut Tommi Miettinen. Miettisen sopimus on kaksivuotinen ja sisältää jatko-option.

– Vastuun Liiga-joukkueen tuloksesta sekä toiminnasta kantaa ensisijaisesti päävalmentaja, mutta päättyneen kauden läpikäynnissä tuli esiin paljon arvokasta tietoa, joka otetaan huomioon tulevan kauden rakentamisessa, HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Aki Holma kertoo.

TPS jäi runkosarjassa yhdeksänneksi. Pudotuspelikarsinnassa Ässät tiputti turkulaiset voitoin 2-1.

Miettinen aloittaa työt TPS:ssä välittömästi.

– Olen äärettömän innoissani tästä mahdollisuudesta ja kiitollinen luottamuksesta. TPS on minulle tuttu seura, jossa olen saavuttanut paljon. Näen tämän loistavana mahdollisuutena molemmille osapuolille, Miettinen kommentoi.