Ässät on käyttänyt yhdysvaltalaishyökkääjä Will Graberin sopimuksessa olleen option. Näin ollen Graber jatkaa uraansa Ässissä myöskin ensi kaudella.

26-vuotiaalla Graberilla on takanaan ensimmäinen kausi Ässissä, Liigassa ja ylipäätään Euroopassa. Hän pelasi runkosarjassa 57 ottelua tehopistein 6+17=23. Pudotuspeleissä hän jäi ilman pisteitä kahdeksassa ottelussa.

– Kävimme pelaajan kanssa hyvät keskustelut kehityskohteista ja uskomme hänen ottavan steppejä kesän aikana. Usein pohjoisamerikkalaiselle pelaajalle ensimmäinen kausi Euroopassa on aina haasteellisin ja usein nähdään parannusta seuraavaan kauteen. Näemme Will Graberissä paljon erikoisosaamista ja käyttämätöntä potentiaalia tuloksentekoon. Hän tuo meille myös lisäarvoa monipuolisuutensa ansiosta, koska häntä voidaan peluuttaa sekä keskellä että laidassa, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen sanoi seuran kuukausikatsauksessa.

Porin Ässät

@PorinAssat
#Ässät on käyttänyt Will Graberin option kaudesta 23-24

”Kävimme pelaajan kanssa hyvät keskustelut kehityskohteista ja uskomme hänen ottavan steppejä kesän aikana. "

Lue lisää kuukausikatsauksesta:
👉assat.com/fi-fi/article/…

#Liiga