KooKoo on viime viikkoina julkaissut useita jatkosopimuksia. Lauantai-iltana kouvolalaisseura kertoi tehneensä 1+1 vuotisen jatkosopimuksen slovenialaishyökkääjä Matic Törökin kanssa.

19-vuotias Török teki menneellä kaudella kovaa jälkeä A-nuorissa. Hyökkääjälupaus iski 32 ottelussa tehot 13+17=30. Liigassa hän pääsi pelaamaan 16 ottelun verran ja keräsi niissä tehot 2+1=3.

– Török on kasvanut KooKoon kilpapolkua pitkin liigapelaajaksi. Hän on osoittanut jo pystyvänsä haastamaan muut hyökkääjät pelipaikasta ja ensi kauden tavoite onkin ottaa vakipaikka joukkueesta. Törökin intohimo pelaamiseen on kova, urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi KooKoon verkkosivuilla.

Török on ollut vakiokasvo Slovenian nuorisomaajoukkueessa. Kaksissa edellisissä MM-kisoissa hän on toiminut maansa kapteenina. Vuoden 2023 nuorten MM-kisojen 1A-divisioonassa Török iski viiteen peliin tehot 2+2=4.